Nina Gustavsson

♡ Graviditet, förlossning och livet som nybliven mamma ♡

Översittande makttorskar

Publicerad 2017-08-22 09:41:59 i Basic,

I tidigare inlägg så berättade jag om att det hade blivit strul med mina kurser. Jag berättade om att studie och yrkesvägledaren och jag gjorde upp en plan som var att efter sommarlovet, så skulle jag plugga klart min grundmatte samtidigt som jag pluggar gymnasie matten (läs det inlägget innan du läser det här).


Nu har jag kontaktat studie och yrkesvägledaren och frågat vad det är för krångel med mina kurser, och hon påstår att planen inte alla var som jag påstår, utan att jag skulle plugga klart grundmatten först för att sedan gå vidare till att plugga gymnasie matten. 
Men det var inte alls planen! Så jag skrev det till henne. 
"Planen var att jag skulle plugga grundmatten samtidigt som gymnasie matten... så varför är det ett problem nu?".

Jag blir så irriterad... Min sambo var även närvarande när jag och studievägledaren gjorde upp denna plan, men hon säger endå att det inte stämmer!? Ska hon förstöra för mig nu när jag äntligen har motivationen att plugga? Blir så förbannad... Översittande makttorskar.

Om

Min profilbild

Jag kommer att blogga mycket kring min graviditet och livet som följer efter det. Hur det är att vara en nybliven mamma, besvär och förlossning. LÄNK TILL MIN YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCqD2ywehtQYAJTmHIMnda1w/videos?view_as=subscriber

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela