Nina Gustavsson

♡ Graviditet, förlossning och livet som nybliven mamma ♡

DINA ORD SLOG MIG

Publicerad 2020-11-30 12:57:06 i Basic,

Varför kan jag inte duga som jag är? Det där slog mig som ett slag i magen. Hur mycket jag än försöker och vad jag än gör så duger jag inte. Det är fortfarande fel på mig. Det slog mig som ett slag i magen att höra dom orden... Att det är fel på mitt utseende.

Jag har kämpat så länge för att lära mig tycka om mig själv. Jag har kämpat så länge för att kunna vara nöjd över vem jag är och hur jag ser ut. Jag var nöjd över mig själv, men dina ord raserade månader av uppbyggnad. Dina ord tog ifrån mig allt. 
Varför duger jag inte? Vad är det som är så fel med hur jag ser ut? Du sa att jag var snygg förut men inte längre. Det är fel på hur jag klär mig, att jag inte sminkar mig och att mitt hår är fult. Varför kan jag bara inte få duga som jag är och vara den jag vill? 
Dina ord slog mig som ett slag i magen. Dina ord var det sista som fick linan jag gick på att rasera. Jag är slutkörd. Jag är utmattad. Jag orkar inte mer. 

Om

Min profilbild

Jag kommer att blogga mycket kring min graviditet och livet som följer efter det. Hur det är att vara en nybliven mamma, besvär och förlossning. LÄNK TILL MIN YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCqD2ywehtQYAJTmHIMnda1w/videos?view_as=subscriber

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela