Nina Gustavsson

♡ Graviditet, förlossning och livet som nybliven mamma ♡

Minecraft Pixel Art

Publicerad 2018-04-23 09:46:01 i Basic,


Jag började spela Minecraft igår igen efter att ha varit ifrån det i flera månader. Jag hade faktiskt glömt hur roligt det är att bygga med block i olika färger! 
Och så fick jag en idé igår kväll när jag satt och byggde hus... Jag har fallit lite för pixel art, så jag tänkte att jag skulle göra en Youtube video med bilder på de olika saker jag bygger i Minecraft. 
Just nu så håller jag på att bygga olika karaktärer från cartoon och så vidare. Och jag tänkte att det skulle bli min första Minecraft video som jag lägger ut. Längs ner i inlägget så ser ni ett smakprov på vad jag håller på att bygga just nu. 
Men tänk att det kan vara så otroligt roligt och beroendeframkallande att bygga med block? haha låter så töntigt när man säger det men Minecraft är fan beroendeframkallande. När jag vaknade upp i morse så tog jag en cigg och satt på kaffe, sen kände jag bara att nej jag måste tamedfan spela Minecraft! 
Så nu sitter jag här i soffan och bygger cartoon. Nu ska jag ta och fortsätta. Nästa att bygga på listan är Sharmander. 

Ursäkta den dåliga bilden men jag tog bara ett kort på tv'n med mobilen för att visa er min konst ☆

Om

Min profilbild

Jag kommer att blogga mycket kring min graviditet och livet som följer efter det. Hur det är att vara en nybliven mamma, besvär och förlossning. LÄNK TILL MIN YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCqD2ywehtQYAJTmHIMnda1w/videos?view_as=subscriber

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela