Nina Gustavsson

♡ Graviditet, förlossning och livet som nybliven mamma ♡

MIN BB- UPPLEVELSE

Publicerad 2021-12-29 20:47:18 i Basic,



Jag kan inte direkt påstå att jag hade en bra upplevelse på bb. Jag vet inte ens vart jag ska börja någonstans...

Tanken var att jag skulle amma. Tyvärr så ville amningen inte riktigt fungera så jag behövde ha hjälp från barnmorskorna på avdelningen. Var tredje till fjärde timme kom det in en eller två barnmorskor som försökte hjälpa mig att få amningen att funka. Det var hemskt.

Från att vara alldeles för hårdhänt med bebisen, till att personalen sa helt olika saker och gjorde mig förvirrad som tusan. På det så hade dom heller ingen koll på någonting. Vad som hade gjorts, när det hade hänt, absolut ingenting.

BB var hemskt. Jag fick panikångest attacker och hade ångest till stor del av min vistelse där. Tack vare personalen, men också en del på grund av dumma sms jag fick motta.
Nej urs, jag önskar att jag hade valt Södertäljes sjukhus istället. Jag hade verkligen en dålig upplevelse, personalen verkade inte alls kompetent. Men jag måste ge dom ett plus i kanten...

Av alla säkert 10-15 barnmorskor som var inne hos mig så var det två av dom som verkligen var guldvärda. Dom var så lugna och förstående. Dom gjorde liksom inte bara sitt jobb utan dom var faktiskt där på riktigt.

Innan jag åkte hem från BB så fick jag fylla i en blankett om hur jag upplevde min vistelse på bb. Jag kan ju inte påstå att dom fick någon positiv läsning, men jag skrev med att dom två barnmorskor som hjälpte mig är verkligen guldvärda. Klart dom ska få höra att det dom gör är bra och påverkar.

Det var lite kort om min tid på bb. Det blir inte så mycket tid över när man är ensamstående för att skriva så det får bli lite kortare inlägg här och där.

Just nu befinner jag mig i att jag väntar på svar från familjerätten. Eller ja, det är inte jag som väntar svar för jag vet, men pappan väntar på att få svar på dna testet som togs på dotran förra veckan. Han tvivlar nämligen på att han är barnets far. Så nu väntar jag i stort sätt bara på att han ska få sitt svar på papper, och när det är klart så hoppas jag att jag kan få lite hjälp med lillen. Synd bara. Han har fått miste om hennes första månad i livet, och det är någonting som han aldrig någonsin kommer kunna ta tillbaka.

Om

Min profilbild

Jag kommer att blogga mycket kring min graviditet och livet som följer efter det. Hur det är att vara en nybliven mamma, besvär och förlossning. LÄNK TILL MIN YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCqD2ywehtQYAJTmHIMnda1w/videos?view_as=subscriber

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela