Nina Gustavsson

♡ Graviditet, förlossning och livet som nybliven mamma ♡

Det här är jag verkligen värd

Publicerad 2017-06-27 21:42:53 i Basic,

Jag har märkt att de människor  (vissa av dom) som står mig närmast, som jag har trott mig kunna lita på, som jag har trott skulle ställa upp för mig vid behov liksom så som jag ställer upp för dom... Dom är fake. 

Det har tagit mig tid att inse vilka människor som faktiskt är sanna. Vilka människor som lyssnar på mig. Ställer upp, och hör av sig. Dom flesta hör aldrig av sig. Dvs om dom inte vill ha något. 

Jag har tröttnat på falska människor. Dom kräver alldeles för mycket av min energi och ger ingenting tillbaka förutom negativa känslor. 
Ilska. Hat. Irritation. Besvikelse, och ibland till och med mobbning och utfrysning. 
Dessa människor ska inte längre få sluka min energi. 

Jag har kämpat i år med ångest, hypokondri, panikångest, förväntans ångest mm. Och varje gång  (inte ofta alls) när jag känner att jag faktiskt mår bra och njuter av livet för en gångs skull, då ska de komma och ta livslusten ifrån mig. 

Detta kommer inte längre få ske. Jag har ställt upp för dessa människor så länge... Jag har trott på dom när jag egentligen skulle ha brutit banden för länge sen. Det är slut på det nu. För nu är det min tid. Min tur att leva och vara lycklig. 
Och ingen, ska få förstöra det här för mig nu... för det här är jag verkligen värd. 

Om

Min profilbild

Jag kommer att blogga mycket kring min graviditet och livet som följer efter det. Hur det är att vara en nybliven mamma, besvär och förlossning. LÄNK TILL MIN YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCqD2ywehtQYAJTmHIMnda1w/videos?view_as=subscriber

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela