Nina Gustavsson

♡ Graviditet, förlossning och livet som nybliven mamma ♡

BABYBOX

Publicerad 2021-08-31 16:35:42 i Basic,

En liten tripp vart det i allafall ut i skogen idag. Herregud, det har blivit så jävla jobbigt att ta sig upp på benen igen efter att man väl har satt sig ner för att plocka kantarellerna. Jag skämtar inte, när jag kom hem efter min skogstur i morse så kändes det som att jag precis kommit från ett träningspass! Måste älska att vara gravid.

Mitt humör haft varit väldigt rubbat dom senaste dagarna. Jag har varit på så extremt dåligt humör utan någon egentligen anledning. Hormonerna i kroppen är väl lite upp och ner.

Just ja, jag har redan hämtat ut babyboxar från Libero och Lloyds apotek. Idag fick jag hem min babybox från Nordic family som jag väntat på ett tag. Boxen gjorde mig ärligt talat inte lika hype som dom andra boxarna jag hämtat ut. Det innehöll två flaskor, en grön hemsk filt, ett paket Våtservetter, en napp, en leksakskanna och sen massa små lappar. Jag trodde att det skulle finnas mer, bättre saker i den här boxen, men ska jag vara ärlig så var Lloyds babybox mycket bättre. Men men, jag betalade ju bara 49 kronor i frakt för den så det var det väl värt för två månader gratis viaplay samt två nappflaskor?

Jo men jag blev ändå rätt så missnöjd över innehållet i den här boxen. 



Om

Min profilbild

Jag kommer att blogga mycket kring min graviditet och livet som följer efter det. Hur det är att vara en nybliven mamma, besvär och förlossning. LÄNK TILL MIN YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCqD2ywehtQYAJTmHIMnda1w/videos?view_as=subscriber

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela