Nina Gustavsson

♡ Graviditet, förlossning och livet som nybliven mamma ♡

Måla och bygga

Publicerad 2018-02-27 08:53:41 i Basic,

Köksbordet och stolarna är fortfarande inte färdigmålade. Jag satt en stund igår, men det tar sån tid just på grund av att jag är så petig. Det får liksom inte bli ojämn någonstans. Dock så ser jag nu att det runnit lite färg på stolens underdel av sitsen... men men. Så får det vara helt enkelt. Jag har två stolar kvar att måla nu innan det är klart. Sen kanske jag slänger på en extra kur på dom som redan är målade. Det får vi se sen.
Beställde ett par spetslängder för ett tag sen från wish som jag fortfarande väntar på. Tanken är att spetsen ska sitta som en rosett kring ryggen på stolarna för att skära av det vita lite grann. Svart spetstyg asså. 
När köksbordet och stolarna är klara så tänkte jag ge mig på sängbenen. Som jag sa i ett tidigare inlägg så hatar jag ljust trä. Det är fan det värsta jag vet. Stör mig fortfarande enormt mycket på vår skärbräda. Funderar nästan på om jag ska ta och lacka den i typ svartgrå ton. 
Längtar tills i vår också som bara den! Då är tanken att jag och min sambo ska bygga om uteplatsen då grunden just nu är torr och sprucken. Jag ska dessutom ge mig fan på att bygga en sängram! Jag menar, hur svårt kan det va? ;) 
Hojj ~

Om

Min profilbild

Jag kommer att blogga mycket kring min graviditet och livet som följer efter det. Hur det är att vara en nybliven mamma, besvär och förlossning. LÄNK TILL MIN YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCqD2ywehtQYAJTmHIMnda1w/videos?view_as=subscriber

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela