Nina Gustavsson

♡ Graviditet, förlossning och livet som nybliven mamma ♡

ur din synvinkel

Publicerad 2018-03-31 21:18:55 i Basic,

Funderar på om jag ska lägga upp min bok kapitel efter kapitel på bloggen... Bara skita i vad folk tycker och tänker kring vad som står där. Varför ska jag bry mig? Vi kommer alla endå att dö någon dag... så varför inte blotta allt det hemska skit jag gått igenom? Jag har fortfarande inte bestämt mig som sagt men det lutar mot att jag kommer göra det. Och blir så fallet så kommer jag att ha minst en dag i veckan då jag släpper ut ett nytt kapitel. 
På tal om det, varför bryr man sig så förbannat mycket och vad folk tycker hela tiden? Jag kan ju bara prata för mig själv men jag tänker ofta tankar som "Kan jag verkligen ha på mig det här? Vad kommer folk tycka och säga?". eller typ "Vågar jag posta den här saken på Facebook? Folk kanske tror..." Varför ska man bry sig så mycket och hålla tillbaka på sig själv? Det är skitsvårt och det här kommer troligtvis inte hålla så länge men jag känner bara, Fuck vad du tycker. Jag är som jag är så fuck you. Take me or leave me. Orkar inte bry mig om vad du tycker om mina tankar. Tycker du att jag är sjuk i huvudet så är jag väl det då. Ur din synvinkel.


Om

Min profilbild

Jag kommer att blogga mycket kring min graviditet och livet som följer efter det. Hur det är att vara en nybliven mamma, besvär och förlossning. LÄNK TILL MIN YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCqD2ywehtQYAJTmHIMnda1w/videos?view_as=subscriber

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela