Nina Gustavsson

♡ Graviditet, förlossning och livet som nybliven mamma ♡

TACK

Publicerad 2019-09-28 17:13:09 i Basic,

Tack.
Tack för att du visade mig vem du egentligen va. Tack för att du befriade mig från en relation där jag var fängslad. Tack för att du skadade mig så pass mycket att luften gick ur mig. Tack för att du höjde din högerhand och lät den möta mitt ansikte innan jag träffade golvet.
Det är tack vare dig som jag står upp idag. Men jag faller ändå. Varje gång jag går in i det rummet, så faller jag. Nästan lika hårt som din högerhand fick mig att falla. 
Du förstörde mig på så många sätt... Men det har lett till att jag har lärt älska mig själv. Du visade mig vägen, genom att visa upp hur en kärleksrelation inte ska vara. 
Så tack. Tack för att du slog mig. Tack för att du visade mig hur kärlek inte bör vara. Och tack för att du ledde mig rakt in i kärlekens armar. 

Om

Min profilbild

Jag kommer att blogga mycket kring min graviditet och livet som följer efter det. Hur det är att vara en nybliven mamma, besvär och förlossning. LÄNK TILL MIN YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCqD2ywehtQYAJTmHIMnda1w/videos?view_as=subscriber

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela