Nina Gustavsson

♡ Graviditet, förlossning och livet som nybliven mamma ♡

JAG MÅR BRA NU

Publicerad 2020-02-29 17:42:10 i Basic,


Igår tog jag ett beslut i mitt liv som förändrade hela situationen kring mitt mående. Igår, innan jag tog beslutet att göra det jag gjorde, samt två veckor tillbaka i tiden så har jag varit helt förstörd psykiskt. Jag har haft sån extrem ångest konstant med svåra sömnproblem. Så svåra sömnproblem att jag gick i nästan 4 dygn utan att kunna sova. När jag tog detta beslut så förändrades allt.

Just nu mår jag bra. Jag mår fruktansvärt jävla bra och jag är lycklig. Det känns något så otroligt skönt att ångesten är som bortblåst. Den finns inte längre.

Jag är så otroligt glad för att jag tog detta beslut. Det stod mellan att låta tiden gå och stå ut med ångesten, eller att det i värsta fall skulle hända någonting. Det stod mellan det, eller att försöka förändra min situation som påverkat ångesten, men med det beslutet så hade allting också kunnat bli tusen gånger värre. Jag hade väl turen på min sida.

Det känns helt underbart. Idag mår jag bra, är helt ångestfri och är lycklig. Igår var jag förstörd, med ångest, sömnproblem, och djup depression. Livet var hemskt och den fanns ingen livslust alls. Jag mår så jävla bra just nu att jag nästan känner mig lite apatisk utan det. 

Om

Min profilbild

Jag kommer att blogga mycket kring min graviditet och livet som följer efter det. Hur det är att vara en nybliven mamma, besvär och förlossning. LÄNK TILL MIN YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCqD2ywehtQYAJTmHIMnda1w/videos?view_as=subscriber

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela