Nina Gustavsson

♡ Graviditet, förlossning och livet som nybliven mamma ♡

Kan inte sova

Publicerad 2020-08-26 00:39:21 i Basic,

Jag är så jävla trött. Jag har inte kunnat sova ordentligt på flera veckor. Igår var den första natten som jag faktiskt kunde sova mig igenom hela natten utan att vakna upp flera flera gånger.

Inatt vart det illa. Strax över två timmar låg jag och försökte sova. Det gick åt helvete. Jag brukar inte kunna sova sådär vanligt, så jag har för nästan ett år sen använt mig av ett verktyg där jag ligger och lyssnar på asmr för att kunna somna. Jag har mina speciella videos. När jag lyssnar på dom så tar det inte länge innan jag somnar. Kanske en kvart, men nu hjälper det inte längre. 

Jag drömmer mardrömmar varje natt och det har jag gjort den senaste månaden, varje dag. Kanske kan det vara det som gör att jag inte kan sova? Jag har fått två stora panikångest attacker, samt att jag kämpar för att inte få tillbaka till narcisisten som påverkat allt detta. 

Jag är bara så trött. När jag väl kliver upp på mårnarna så orkar inte kroppen med, och det är så jävla jobbigt för jag har saker att göra om dagarna. Jag har folk att träffa. Sysslor att göra mm. Vart ska jag kunna finna ork om inte ens sömnen fungerar? Tabletter är ingenting att tala om. Jag kommer aldrig ta sömntabletter eller antidepressiva för jag tror starkt på att en människa inte behöver det. Har man klarat sig förr så ska man kunna klara sig nu, och jag vet ju att jag kommer att klara mig, men jag är så jävla utmattad, så vad kan man göra? 

Så sjukt jävla trött. 

Om

Min profilbild

Jag kommer att blogga mycket kring min graviditet och livet som följer efter det. Hur det är att vara en nybliven mamma, besvär och förlossning. LÄNK TILL MIN YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCqD2ywehtQYAJTmHIMnda1w/videos?view_as=subscriber

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela