Nina Gustavsson

♡ Graviditet, förlossning och livet som nybliven mamma ♡

Specialfoder

Publicerad 2020-10-22 13:08:23 i Basic,

För strax över två månader sedan så la jag märke till att någonting inte stod rätt till med ena min katt, Pepsi. Hon började kissa inne och skvätta lite här och där på konstiga ställen, som på byrån i hallen eller på köksbordet. Några dagar efter att hon börjat kissa inne så får jag till min panik se att det ligger en blodpöl på golvet. Två dagar gick och jag såg då att hon kissade blod. Jag ringde till veterinären och fick en tid en vecka senare.
Det visade sig att Pepsi hade fått kristaller. Jag blev så tvungen att köpa något slags special foder till henne som hon ska äta i minst 5-6 veckor. Men veterinären rekommenderade att hon skulle få äta det där torrfodret resten av livet.
Jag köpte en sån där specialpåse. 5 kg för 685 kronor. Den tog slut idag. Nu har hon ätit torrfodret i strax över två månader. 
Veterinären sa att det var billigare att köpa torrfodret via internet. Jag gick precis in och beställde en ny påse, men denna gång tog jag 8 kilo för 700 kronor. Jag tog det på min konto faktura på klarna så jag kan betala lite varje månad. Vi får se vad min konto faktura går upp i för pris nu varje månad med tanke på att jag fortfarande betalar av på mina skol böcker och på mitt PlayStation. 
Skit samma. Katten ska ha det bästa. Pengar är trotts allt bara pengar. Så länge hon mår bra så är jag glad. Min älskade lilla prinsessa ❤️ 

Om

Min profilbild

Jag kommer att blogga mycket kring min graviditet och livet som följer efter det. Hur det är att vara en nybliven mamma, besvär och förlossning. LÄNK TILL MIN YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCqD2ywehtQYAJTmHIMnda1w/videos?view_as=subscriber

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela