Nina Gustavsson

♡ Graviditet, förlossning och livet som nybliven mamma ♡

PRILLAN FUNKAR

Publicerad 2020-05-31 09:54:02 i Basic,

Moppen har jag inte kunnat använda på ett bra tag på grund av något fel som har blivit. Ska jag starta upp den så måste jag ha laddaren inkopplad, annars vägrar den starta, sen när jag väl stänger av moppen så får jag inte igång den igen.

Jag har tjatat lite grann på killen om han kanske skulle kunna ta en titt på den, och igår gjorde han det. 

Jag vet inte vad han gjorde för någonting, men jag skojar inte när jag säger att det tog dryga en minut och sen fungerade moppen problemfritt. 

Jag är så sjukt jävla glad att hon äntligen funkar. Det ger mig sån frihet att kunna ta mig någonstans och att veta att jag kan sätta mig och åka en runda och rensa tankarna. 

Jag är så otroligt jävla glad! Pappa var ju den som alltid fick mecka och dona, men när han gick bort så har jag inte haft någon som jag kan få hjälp av, så jag är så glad och tacksam för att baby fixade henne! 

Nästa steg för min fina Prilla blir att byta duk på limpan. Den har brustit upp lite grann här och var. Killen hade någon duk av ormskinn i grå och vitt som jag ska sätta dit, men innan det händer så måste jag köpa stifft till häftpistolen. 

Sjukt glad, att en egentligen liten sak kan bringa sån frihet och glädje 😍

Om

Min profilbild

Jag kommer att blogga mycket kring min graviditet och livet som följer efter det. Hur det är att vara en nybliven mamma, besvär och förlossning. LÄNK TILL MIN YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCqD2ywehtQYAJTmHIMnda1w/videos?view_as=subscriber

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela