Nina Gustavsson

♡ Graviditet, förlossning och livet som nybliven mamma ♡

TANKAR KRING MAMMALIVET

Publicerad 2021-07-09 18:37:09 i Basic,

 

Jag försöker att föreställa mig hur det kommer va att vara mamma, men den tanken är alldeles för överväldigande. Jag kan inte ens föreställa mig hur det kommer att vara eller hur jag kommer att känna när bebisen kommer ut till världen, men en sak är säker, och det är att jag knappt kan bärga mig.
 
 
 
Herregud. Jag ska bli mamma om fem månader, det är så sjukt coolt och så jävla underbart. Bara tanken på att jag skapar ett liv i min egen kropp, ett liv som jag kommer ta hand om och ha ansvar för. Det är en mäktig känsla!
 
Jag ska på ultraljud den 15'e, ett så kallat rutinultraljud och då kommer jag få reda på om det är en pojke eller flicka.  Jag ser så mycket fram emot mitt baby reveal party som jag ska ha den 17'e, för inte förens då kommer jag att få reda på vad det blir för kön.
 
Allting är redan förberett och klart så, det är bara dekorationerna som ska upp (vilket kommer ta flera timmar) den 17'e innan allt folk kommer. 
På min beräkning så kommer vi att bli ungefär 20 personer, bara de närmaste. 
 
Tack och lov så fick jag tillstånd att ha mitt baby reveal party i parken här intill. Det kommer att bli så grymt när alla ballongerna är på plats och tårtbordet står redo att ätas av! 
 
 
 
 
Folk säger hela tiden till mig att jag kommer att li en super bra mamma, och ja jag tror faktiskt det jag med hur egoistiskt det än må låta, 
men jag har varit med om så mycket när jag har växt upp, och jag vet precis hur man inte ska vara som mamma och hur man inte ska låta sin son eller dotter vara förälder åt föräldern. Jag har en djup tankegång och har lätt för att reflektera och förstå andra. Jag tror att jag kommer att bli en kickass morsa. Varesig det är egoistiskt att säga det eller inte!
 
Det kommer att bli mycket mer bloggande nu framöver om min graviditet då jag gärna vill dela med mig av mina tankar inför mitt kommande liv som mamma. Det har blivit många förändringar i mitt liv och det kommer att ske många fler, och det kommer jag att dela med mig av.
 
Ha en trevlig Fredag allesammans så hörs vi i nästa inlägg! :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Jag kommer att blogga mycket kring min graviditet och livet som följer efter det. Hur det är att vara en nybliven mamma, besvär och förlossning. LÄNK TILL MIN YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCqD2ywehtQYAJTmHIMnda1w/videos?view_as=subscriber

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela