Nina Gustavsson

♡ Graviditet, förlossning och livet som nybliven mamma ♡

NÅGOT HAR HÄNT!

Publicerad 2020-03-30 02:32:28 i Basic,

Någonting har hänt. Någonting stort. Någonting så extremt att jag inte ens har ord att kunna beskriva det. Tyvärr så kan jag inte än berätta för er vad det gäller, men jag kan säga att jag aldrig har varit med om någonting liknande i hela mitt liv.

Själva storyn gäller att en annan person har gjort någonting fruktansvärt. I mina ögon i alla fall. Alla har vi olika sätt att se på saker. Men jag har aldrig varit med om en sån här sak, och jag tycker att det är så fruktansvärt. 

Man tror att man känner en människa, men jag har fått det bevisat för mig så många gånger, att hur mycket man än tror att man känner en annan människa, varesig det är en kompis eller en pojk eller flickvän, så känner man inte den personen helt. Man har ingen aning om vad den personen egentligen är kapabel till att göra. 

Dom flesta ord som dyker ut från människors munnar är oftast saker som ska låta bra i andras öron. Inte sanningen. Inte vad man egentligen känner eller tänker. Men den sanning som i en lögn låter bättre för den man pratar med eller berättat någonting för. 

Jag är så jävla trött på människor. Jag har hamnat i en helvetets situation, den värsta jag har varit med om vad gäller mig själv som människan. Jag har så mycket ilska inombords, men jag försöker att hålla mig lugn. Jag försöker att se det från den ljusa sidan, för så som det ser ut nu, så har jag allt ljus på min sida. Det kommer bara att bli en jävla process och långdragen ångest och känslor. 

Jag uppdaterar er mer så fort jag kan men jag kan inte säga så mycket mer om själva situationen nu än det jag redan sagt. Fan jag hatar människor. 




Om

Min profilbild

Jag kommer att blogga mycket kring min graviditet och livet som följer efter det. Hur det är att vara en nybliven mamma, besvär och förlossning. LÄNK TILL MIN YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCqD2ywehtQYAJTmHIMnda1w/videos?view_as=subscriber

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela