Nina Gustavsson

♡ Graviditet, förlossning och livet som nybliven mamma ♡

KÅPORNA ÄR PÅ PLATS

Publicerad 2019-10-14 10:36:03 i Basic,

Äntligen är kåpan på plats! Jag köpte min Aprilia för många år sen. 6-8 år sen någonstans. Jag köpte den trasig. Ingenting var fungerande på den, limpan var trasig och handtagen fanns inte. Jag minns inte om jag köpte den för 700 eller 1000 kronor, men det är lätt det bästa jag har gjort. För fyra timmar efter så hade pappa lagat upp den och det gick att köra. Det var dock två kåpor som fattades till den som jag inte fick med mig. Det fattades kåpor till battetiet och till bakom sitsen. Sitskåpan fick jag tillbaka förra året men satte dit förra månaden för att jag inte hittat rätt skruvar innan. Och igår fick jag ett samtal om att kåpan till batteriet hade hittats. Så nu är Aprilian komplett och alla kåpor är på plats! Grymt skönt faktiskt. Nu är det bara duken på limpan som måste bytas ut, men det är ett projekt för nästa år. Känns inte riktigt värt att byta ut den nu när jag snart ska ställa av den för vintern.

Förhoppningsvis så kommer den att fungera bättre med kåpan på plats. Med den kylan och det regn vi har nu så har den krånglat en del. Batteriet har ju legat helt exponerat utan kåpan. Men förhoppningsvis så ska den fungera bättre. Jag vet inte. 

Jag tänkte att jag nästa år ska rusta upp henne. Och ja, hon har ett namn. Prillan. Planen än så länge är att byta duken som sagt på limpan. Förmodligen vit eller svart duk. Sen måste jag laga hastighetsvajjern, smörja bromsarna och gå igenom kablarna då jag länge misstänkt fel bland kablarna. Jag ska även specialbeställa dekaler med dess namn. Prillan. 
Jag kom dock på en liten häftigare idé igår, men det är tyvärr någonting som får vänta tills jag har en stadigare inkomst. Jag tänkte faktiskt på att göra om min Aprilia till en Rosa bandet moppe. Kanske låter jätte konstigt, men det är någonting jag hade velat göra. Lacka om den, sätta dit rosa bandet dekaler, spraya fälgarna rosa och pimpa till den lite så. Cancerfonden är någonting som är mig nära. Jag tänker också ifall jag gör detta, så kanske det är bra för folk kommer lägga märke till Aprilian då och kanske fundera på om dom ska skänka en gåva kanske eller liknande. Kanske kanske inte men jag tycker att det var en häftig idé som jag någon gång vill förverkliga. 
Här är i alla fall bilder på hur moppen har sett ut utan kåpa sen jag köpte den för 6-8 år sen och hur den ser ut med kåpan på plats som jag skruvade dit igår. 
Rätt exponerat.
Glad att kåporna äntligen är på plats 🎗

Om

Min profilbild

Jag kommer att blogga mycket kring min graviditet och livet som följer efter det. Hur det är att vara en nybliven mamma, besvär och förlossning. LÄNK TILL MIN YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCqD2ywehtQYAJTmHIMnda1w/videos?view_as=subscriber

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela