Nina Gustavsson

♡ Graviditet, förlossning och livet som nybliven mamma ♡

Så jävla stressad - tack Nordea

Publicerad 2020-07-29 07:44:58 i Basic,

Just nu är livet jävligt stressigt. Som jag sagt tidigare så tappade jag min telefon i vattnet tillsammans med mitt bankkort med mera. Jag har nu väntat i 2,5 vecka på att få hem koden till mitt nya kort men den har fortfarande inte kommit. Jag har pratat med Nordea säkert 10 - 15 gånger men dom verkar ju inte ha en aning själva om vad dom gör, vad dom har gjort eller vad som händer.

Jag pratade med en kille på Nordea för strax över två veckor sen. Jag skulle få hem ett nytt kort med samma kod som jag hade på mitt gamla kort. Koden kom inte, jag ringde upp, han skickade ut koden igen, den kom inte.

Jag ringde upp igen och igen och igen. En annan kille svarade som sa att min nya kod som fortfarande inte kommit inte är samma kod som jag har haft förut. Jag ska alltså få en ny kod. Efter ett flertal samtal med Nordea så ringde jag upp som igen igår.

En kvinna svarade. Hon sa att jag borde ha fått koden redan och att det är precis samma kod som jag har haft förut på mitt gamla kort. Jag förklarade för henne om vad dom andra sagt att det är en annan kod, men icke enligt henne. Jag förklarade också för henne att det inte kan vara samma kod för jag har provat använda kortet tre gånger med min gamla kod men att det inte funkar. Hennes svar? Hon sa att jag måste ha tryckt in fel kod.

Hyran tillsammans med alla andra räkningar ska vara betalda i morgon. Mina pengar är slut, alltså kontakterna. Jag måste beställa ett nytt kort från Nordea idag med en ny kod. Kortet skulle ta 3-5 arbetsdagar att få hem och koden tar nån dag längre då dom inte skickar ut dom två gemensamt.

Jag har verkligen panik just nu. Jag kan inte betala mina räkningar, jag har inga kontanter, maten är slut och jag har panik och är så enormt stressad. Vart ska jag få mat ifrån, och pengar tills mitt kort kommer? Tänk om jag blir utkastad från lägenheten på grund av detta? Jag har sån otrolig panik. Jag orkar inte. Vad fan ska jag ta mig till!? 

Om

Min profilbild

Jag kommer att blogga mycket kring min graviditet och livet som följer efter det. Hur det är att vara en nybliven mamma, besvär och förlossning. LÄNK TILL MIN YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCqD2ywehtQYAJTmHIMnda1w/videos?view_as=subscriber

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela